Vállalati ügyfeleknek

Betűméret növelése
Képzés, fejlesztés… 
Felesleges kiadás vagy hatékony eszköz? Lehetőség vagy kényszer? Költség vagy befektetés?  
Tudjuk, jelenleg e kérdések nem az első helyen szerepelnek az Önök életében. Mégis kénytelenek vagyunk feltenni, mit jelentenek az Ön számára. Képzés, ami minden fejlődés alapját jelenti, vagy a legkönnyebben elhagyható eszköz?
Halljuk és érzékeljük: nehéz helyzetben van mind a világ-, mind a magyar gazdaság, ebből kifolyólag sok szervezet komoly gondokkal küzd. Talán Önök is a túlélésre koncentrálnak, mely sok energiát igényel. 
Egy kérdést azonban gondoljunk végig közösen: mely erőforrás az a szervezetnél, mely képes a válság napjaiban is megújulni, kreatív tervekkel előállni, a kivezető utat megtalálni? Ha őszintén megadja válaszát, akkor látja, hogy a megtakarítások, az új ötletek, ügyfelei megtartása, a beszállítókkal fenntartott kapcsolat mind - mind rajtuk: a szervezeténél dolgozó embereken múlik.
  
Hisszük, hogy képzéseink és szolgáltatásaink segítséget nyújtanak Önnek munkatársai hozzáértésének, kiegyensúlyozottságának és elkötelezettségének szinten tartásához, fejlesztéséhez, cége versenyképességének megőrzéséhez, növeléséhez. 
Többéves üzleti és közszolgálati szervezeteknél szerzett tapasztalatunkra építve állítottuk össze ajánlatunkat, mely az aktuális piaci kihívásokra, vállalati problémákra igyekszik megoldást, megelőzési lehetőséget kínálni Önnek. 
A több szinten és formában is megjelenő képzések mellett szervezeti működését fejlesztő szolgáltatásokkal, valamint a projektek finanszírozásához használható forrásteremtési tapasztalatokkal támogatjuk döntését.  
Újonnan végiggondolt felnőttképzési kínálatunkban történő tájékozódásában, a megfelelő képzés kiválasztásában azok szakmai tartalma mellett az általuk fejlesztett képességek szerinti osztályozás is segíti Önt.  
Forduljon hozzánk bizalommal. 
Reméljük, ha partnert keres, elsőként jutunk eszébe. 
Legutóbbi frissítés: 2018. 04. 10.

OM azonosítószám: FI33842
© 2007 Budapesti Metropolitan Egyetem
1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 1-9.
felnottkepzes@bkf.hu felnottkepzes@bkf.hu felnottkepzes@bkf.hu
Oktatás, aktuaitás
Oktatás, aktuaitás
Linkter